Mărțișoare…mărțișoare

Dragi prieteni,

Va amintiți campania noastra din fiecare primăvară “Împreună Mărțișor” prin care salvam/reciclam martisoare!?!
❗❗❗❗Ei bine, câteva dintre Mărțișoarele donate de dvs. (cele vechi/super-vintage) au ajuns in colectia personala si speciala a D-rei Mihaela Vladu= Etnolog si uneori voluntar in campaniile noastre.😇
ℹ❤ℹAcum cateva zile au fost scoase in lume si tare ne-am bucurat! Afisul evenimentului mai jos!
Iată despre cele vorbim…#cerculfaptelorbune!

hubcomunitar

Despre eveniment:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3418797698240197&id=100003300026635

Muzeul Judeţean Teleorman, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Teleorman, vă invită, începând de vineri, 2 octombrie 2020, începând cu ora 10.00, să vizitați expoziţia temporară „Colecţii şi colecţionari”, ce se desfăşoară în cadrul proiectului expoziţional „Octombrie, Luna Colecţionarului”.
Ajunsă la a IX-a ediție, la expoziția din acest an participă 18 expozanți – oameni cu diferite profesii și vârste – din județul Teleorman (Alexandria, Roșiorii de Vede, Năvodari). Înregistrăm și de această dată o participare internațională. Este vorba de o colaboratoare a muzeului stabilită cu mai mulți ani în urmă în Malta. De menționat faptul că 3 dintre colecţionari au participat în mod constant și la precedentele opt ediţii ale expoziției, iar în acest an participă pentru prima dată 4 colecţionari.
Vor fi etalate colecţii variate de numismatică, medalistică, cartofilie, grafică satirică, benzi desenate, etichete, cutii de ceai, porțelan, fiare de călcat cu jar, nicovale, cuburi Rubik etc.
Astăzi, în codițiile pandemiei actuale, din păcate, nu se poate face o deschidere de expoziție în condiții normale, însă cu ajutorul colecţionarilor, prin intermediul colecțiilor prezentate, sperăm ca luna octombrie să redevină luna în care publicul vizitator al Muzeului Judeţean Teleorman va cunoaşte preocupările acestora.
Expoziţia va rămâne la dispoziţia publicului vizitator până la data de 30 octombrie 2020, iar vizitarea se va putea face de luni până vineri, între orele 9.00-17.00, în condițiile respectării măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-COV-2.
Totodată, reamintim tuturor celor interesaţi faptul că sâmbătă, 10 octombrie a.c., între orele 10.00-14.00, va avea loc la Muzeul Judeţean Teleorman o nouă ediţie a „Târgului Colecţionarilor”, dacă condițiile atmosferice vor permite desfășurarea în curtea instituției.

Binele (ne) face bine!

#binelenefacebine

Published by

Voluntar in Spital

…Carrying on the Mercy Charism through our hospital volunteer program.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s