Expozitie de Mărțișoare reciclate. tradiție. ROMÂNIA. popor și continuitate

La Taica Lazăr – Magazin de Caritate lucrurile si oamenii primesc șanse… continuitate, utilitate, importanță. Mărțișoarele primite donație (în luna februarie 2021) s-au transformat in:
1️⃣ daruri speciale pentru femeile din vieţile noastre: mame, învățătoare, prietene, iubite, colege (cumparate din magazin);
2️⃣ daruri si incurajare pentru mamici de copii bolnavi sau femei din centre de ingrijire (beneficiare sau personal medical).
3️⃣ Cele mai speciale martisoare #impreunamartisor au fost donate de noi, anul trecut, Domnisoarei Prof.Mihaela Vladu; Aceasta le-a inclus in colectia personală si le-a transformat intr-o expoziție inedită prezentata prima oară la Muzeul Judeatean Teleorman in toamna trecută.
Cele mai vechi si speciale martisoare primite anul acesta, au fost donate, din nou dumneaei, pentru completarea colectiei.
ℹSuntem deosebit de bucurosi sa putem contribui activ la o inițiativă specială menită să arate evolutia Mărțișorului in ultimii 50 de ani. Va mulțumim din toată inima ca ati ales să donati si anul acesta martisoarele dumneavoastră, contribuind la pastrarea traditiei si la pastrarea un mediu sanatos!
❗❗❗❗Vă anunțăm cu bucurie prezența Expozitiei de Mărțișoare – Mihaela Vladu, in magazinul faptelor bune , in perioada 1-9 martie 2021.❗❗❗

Începutul anului, binele si răul, primăvara, trecerea, Baba Dochia, satul românesc, familia, căminul, vrăjitoarea, Dragobetele, Casa, fusul, perna, ulciorul, ghiocelul, potcoava, lada de zestre, soarele, universul, cerul si pământul… Lumea toată strânsă-n sufletul nostru de români, pusă-n piept cu mândrie an de an si expusă într-un colț de Taica Lazăr, cu atâta dibăcie de Dra Prof. Mihaela Vladu.
ℹ Mulțumim tuturor celor care au donat mărțișoare in Campania #impreunamartisor! Iată cum am folosit o parte din ele!!

ℹ O veti repera imediat: selectia de mărțișoare unicat a fost așezată la intrarea in magazin.
🇹🇩Activitatea face partea din dimensiunea culturala a proiectului La Taica Lazar MAGAZIN de Caritate, anume componenta: HUB COMUNITAR.
Va asteptam cu drag:
Luni-Vineri 12.00-19.30
Sâmbătă 9-16
Duminică Inchis.

ℹNota: Ne bucurăm sa aflam ca in aceasta perioada se desfășoară in Cadrul Universitatii București,  Facultatea de Litere si o Expoziție (virtuală) de mărțisoare organizată de studenții și masteranzii programelor de Etnologie. Expoziția cuprinde o qlta parte din Colectia de Mărțișoare Prof. Mihaela Vladu.
https://litere.ro/2021/03/01/martisoare-etnologie/

Ne puteți scrie aici: donez@lataicalazar.ro

hailataicalazar și intră în #cerculfaptelorbune

voluntardeserviciu #voluntarinspital #amsp

rezervacomunitara #hubcomunitar

Published by

Voluntar in Spital

…Carrying on the Mercy Charism through our hospital volunteer program.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s