Între timp…

⚘️Ieri, 27 aprilie am ajuns in Prahova, unde am donat cateva sute de lenjerii si prosoape. Acestea vor fi folosite in câteva centre de ocrotire (copii).

Articolul pe larg, mai jos:

🔘26.04.2022🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘

♥️Copii fericiti și noi, donatorii bucuroși ca putem desena, din când în cand zambete pe fețele lor! 💠In link-ul de mai jos, găsiți cateva imagini de la Aricestii-Zeletin, localitate, unde, din când in când, trimitem copiilor lucrușoare care, speram noi, vor contribui puțin la dezvoltarea lor armonioasă 🙂
🔘Urmează să ajungem acolo si cu ceva cărți 🙂 Așadar, puteți dona cărți pentru copii (pregatitoare si I-VIII), in stare foarte foarte bună. Multumim! ♥️

🔘26.04 2022🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘

Ionuț de la Comunitatea Milei, sprijina peste 200 de familii. El si voluntarii au organizat de Paște o masă mare pentru toată comunitatea.
După…fiecare… mic si mare… au putut să-și aleagă cele de trebuință si “pe măsură”, din donatiile trimise de noi anul acesta – peste 7 tone de ajutoare (haine, jucarii, încălțăminte, plus prosoape si lenjerii primite de la #ajutorulteuton înainte de Paște 2022).

Multumim tuturor pentru că ne ajutați să ajutăm!

Articolul pe larg, mai jos:

🔘24.04.2022🔘🔘🔘🔘🔘🔘

În prag de Sărbătoare am ajuns si la Chiojdu, in Buzău. O localitate extraordinar de frumoasă, pitorească si veche de ani.


♥️Acolo 85 de copilasi (grădinițe) au primit de la Iepuraș ceva dulce, creione colorate si carti de colorat
♥️…plus 400 ..super carti de citit pe înserat, in timpul liber sau cand plouă, de cei mai mari…. cărți pe care le vor putea imprumuta de la Biblioteca Scolii 😁.

⚘️💐Multumim din suflet pentru donațiile care ne ajută să ajungem in satele de sub munte si astfel să transmitem gandurile dumneavoastră de bine.

💠🔘♥️Primim oricand carti bune de citit, creioane colorate, carti de colorat si chiar integrame sau reviste pentru mamici 🙂 . Aceste daruri trebuie sa fie noi. Excepție făcând poate doar cartile, care pot fi aduse in stare foarte foarte bună.

dambinelemaideparte

hailataicalazar

donezlataicalazarpentrueducatie

🔘🔘🔘🔘🔘🔘

🔘🔘🔘🔘

….

Published by

Voluntar in Spital

…Carrying on the Mercy Charism through our hospital volunteer program.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s