VOLUNTAR IN SPITAL ADUCE CULOARE IN UNITATILE MEDICALE, IN CONTINUARE!

Ne incapatanam sa nu uitam copiii, care, mai ales acum, intr-o stare de dubla izolare, au nevoie sa fie distrasi de la boala si astfel sa raspunda pozitiv tratamentului.  Inainte ne aveau pe noi, dar noi, din pacate, nu le mai putem insenina zilele de spitalizare si nici nu le mai putem desena zambete pe fete (cel putin, pentru moment);  acum (cei norocosi) au  parintii langa ei si, daca au fost inspirati, o jucarioara luata in graba la plecare.

17.09 2020 – Alături de mamele internate in spital 

ℹPungi roz cu tricouri, șervețele umede, unguent, gel de dus, sapun.. au ajuns la copiii internați pe termen lung în Spitalul M.S.Curie!
❤Mamele din comunitatea noastră sunt “°•Alături de mamele internate in spital•°”.
Suntem tare bucuroși că oameni de bine ne-au gasit și ne găsesc, dandu-ne astfel posibilitatea de a continua proiecte vechi si dragi!
➡️ #voluntarinspital #voluntardeserviciu #alaturidemameleinternateinspital⤵️

This slideshow requires JavaScript.

 

08.09.2020 – Mesaj de Încurajare ⤵️

Mesajul nostru de incurajare a ajuns, zilele acestea la mai mulți copilași internați. Suntem tare bucurosi că putem face acest lucru periodic! Mulțumim prietenilor care ne-au ajutat si continuă să ne ajute!
CÂT DE IMPORTANT ESTE SĂ LE DISTRAGEM, CHIAR SI PENTRU PUTIN timp, ATENȚIA !
#aducemculoareinunitatilemedicale #voluntarinspital #hailataicalazar #rezervacomunitara #rezistprincarte #cerculfaptelorbune 

 

This slideshow requires JavaScript.

31 August 2020 ⤵️

Micul nostru kit de activități a ajuns  astazi si la copiii internati in Sectia de Oncologie a Spitalului M.S.Curie din București.

Spital in care, ani de-a rândul, ne-am oferit suportul fie prin ajutor catre pacienți si părinți (peste 90.000), fie prin dotarea sectiie cu mobilier sau obiecte necesare bunei desfășurări a activității medicale.

Multumim la rândul nostru celor care fac posibile aceste acțiuni.
#voluntarinspital continuă prin proiectul #aducemculoareinunitatilemedicale si #cerculfaptelorbune de la #hailataicalazar

20200831_130040

29 August 2020 ⤵️

🙏😁🤗Cine se scoală de dimineață pregătește noi pachete de activități pentru copiii din spital si reușește să trimită un nou transport de ajutoare in țară. 
ℹPentru proiectul “aducem-culoare-copiilor-din-spitale” by #voluntarinspital +#hailataicalazar, va puteti oricand implica donand creioane colorate, masti, mini- igienizant mâini si carti de colorat.
ℹPentru proiectul #rezervacomunitara (cand trimitem sau ducem lucruri donate de dvs. in țară), de mare ajutor ne sunt cutiile de carton noi, mai maricele si rezistente. Ne scrieti in prealabil daca doriti sa ne ajutati așa. donez@lataicalazar.ro 
Mulțumim!!!

This slideshow requires JavaScript.

●●●•••••●●●●•••••●••••••●●●●●••••●●●●●•●●●●●

21 August 2020⤵️ – Proiectul Aducem culoare in unitatile medicale …sau cum s-a transformat #voluntarinspital proiectul prin care timp de 7 ani, pana la sosirea pandemiei, am facut sa zambeasca peste 90.000 de copii din Spitalul M.S.Curie si Centrul de Recuperare Robanescu -Bucuresti

Primele pachete de activitati (sterile) dedicate copiilor internați, au ajuns la Spitalul M.S.Curie! ❤🇹🇩Mulțumim din suflet Companiei Stefanini Romania si angajatilor acesteia!
➡️Dânșii au facut posibile aceste bucurii si ne-au ajutat, după cum vedeți 😊, sa desenam zâmbete pe fețele copilașilor din spital.
➡️ 100 de copii vor beneficia acest tip de kit si astfel, timpul petrecut in spital, va trece mai usor si mai frumos!!!!
➡️Dânșii au fost primii care s-au alaturat acestei campanii trimițând colete de la Sibiu, din țară sau chiar făcând efortul sa le aducă personal.
ℹActivitatea face parte din Proiectul “Culoare pe culoare”= <<Aducem culoare in unitatile medicale>> si presupune donarea către pacienți a unor kit-uri de activități (sterile) care conțin: carte colorat, creioane colorate, mască, dezinfectant.
 
 
 

This slideshow requires JavaScript.

⏬Concret DORIM sa trimitem/ducem/donam cat mai multor copii internati sau izolati PACHETE DE INCURAJARE ( continut: o carte de colorat marca #voluntar in spital, un set de creioane colorate, 1 sticluta dezinfectant sau servetele dezinfectante, o mascuta).

❗Costul unui astfel de pachet este de aprox. 30 de lei.

Denumire entitate nonprofit: ASOCIATIA DE MEDICINA PENTRU SANATATE PUBLICA
Cod de identificare fiscala: 16729783
Cont bancar (IBAN):
RO18BRDE445SV73576234450

Daca veti alege sa contribuiti la

(1)imbunatatirea vietii copiilor BOLNAVI si la (2) tiparirea PRIMEI CARTI DE COLORAT realizata special pentru COPIII DIN SPITALE (de voluntari),

printr-o donatie in contul de mai sus, va rugam mentionati destinatia: ” pachet +carte colorat”. Multumim!

Cartea de colorat a fost deja realizata de organizatia noastra(cu sprijinul voluntarilor) si urmeaza si fie tiparita in cel mai scurt timp. Plansele de colorat au fost realizate de #voluntarinspital in perioada de autoizolare. In functie de fondurile stranse si de evolutia pandemiei/masurilor de restrictie / distantare sociala, “INCURAJARILE LA PACHET” vor fi insotite si de jocuri si/sau completate de alte activitati.

Asadar, prin acest proiect inimos (nascut in si din pandemie) ne dorim ca micii pacienti (cei care nu mai pot primi vizitele zilnice ale #voluntarinspital), sa se deconecteze din rutina spitalului, bucurandu-se de lucruri simple precum coloratul.

Acest tip de activitate non-solicitanta ii poate aduce mai aproape de cursul normal al vietii unui copil, departe de incercarile la care sunt supusi – data fiind situatia lor medicala.

Este cunoscut faptul ca cel care coloreaza isi canalizeaza energia in aceasta activitate ludica, regresiva, care ii face bine. Coloratul favorizeaza creativitatate si concentrarea, amelioreaza stresul si depresia. De-a lungul anilor, COLORATUL a fost cea mai apreciata si ceruta activitate in spitalele de copii si ne-a convins ca poate indeparta si acum, mai mult ca oricand,  starile de singuratate sau plictiseala.

CULOARE ZAMBET , LUMINA, IUBIRE, PACE,
INCURAJARE AJUTOR , FAMILIE, BUNASTARE,  BINE,
SOLIDARITATE VOLUNTARIAT , EMPATIE, BIRUINTA, ADEVAR