Dragi prieteni,

In aceasta primavara, am demarat un nou proiect:

“Ambasada Jucariilor in Tara Copiilor”.

Despre ce e vorba:

Colectam jucarii de plus in stare foarte buna pe care, dupa ce le “pregatim”, le oferim copiilor internati (de care avem grija).

Asadar, daca aveti, jucarii de plus frumoase, care inca merita sa fie iubite si care mai pot oferi zambete (devenind prieteni de nadejde ai copiilor mai putin norocosi), atunci va asteptam  “La Taica Lazar – Magazin de Caritate”, de luni pana vineri, intervalul 10-17, cu donatia voastra “de suflet”!

Aici gasiti pagina de facebook a proiectului: (https://www.facebook.com/AmbasadaJucariilor/?modal=admin_todo_tour ), pagina aflata in stransa legatura cu alte doua pagini ale organizatiei noastre:

https://www.facebook.com/lataicalazar/  si

https://www.facebook.com/Voluntarinspital/

Va multumim si va asteptam alaturi de noi “in cercul faptelor bune”

= Alte “moduri” in care ne puteti gasi:  amspcharity@gmail.com  sau donez@lataicalazar.ro sau  telefonic la 0374.626.567

____________________________________________________________________________________________________________________

POVESTEA….35489437_613266502365079_2076914358914383872_n

“Heeeiiii…….ce am pățit!!!!

Am fost informați că în Țara Copiilor nu mai există jucării. Am luat legătura cu Țara Jucăriilor şi de comun acord, auzind problema, s-a înființat unica şi nemaipomenita AMBASADĂ A JUCĂRIILOR!!!

Am căutat zi și noapte un sediu, am întrebat mulțime de oameni si, într-un final am găsit cel mai călduros și iubitor spațiu: “La Taica Lazar-Magazin de Caritate” (Charity –Shop). De ce am apărut în viaţa voastră? Deoarece copiii fără jucării nu mai doreau nici să mănânce…nici să se vindece de boli….nici să uite că nu au MAMĂ…sau TATĂ…sau părinți….nici să uite de viața din spital…sau centru (de plasament);

De asemenea, copiii fără jucării….nu mai aveau scântei în ochi, zâmbet pe buze, julituri în genunchi, nu mai erau prieteni cu piticii, elfii, renii, urșii, etc…. nu mai cunoșteau limbajul animalelor, florilor, Soarelui și Lunii… ASA CĂ, GRABNIC, la noi a poposit definitive, UN AMBASADOR ONORIFIC: DOMNUL PLUȘ MARTIN!!! Apoi, Domnul PluŞ Martin, a făcut un apel public, oficial că: ORICÂND, ORICUM şi de ORIUNDE, oamenii cu “O” MARE pot dona jucării la sediul AMBASADEI JUCARIILOR!!!

Jucăriile vor fi duse spre spălare și igienizare (de aceea este important să cumpărați și câte ceva din magazin), apoi vor merge în TARA COPIILOR! Vor găsi un reprezentat al acestei țări…și vor merge acasă la ei. De unde vor găsi reprezentanții Țării Copiilor! Îi vor căuta pe aceia care au lacrimi în ochi, care au durere trupească și sufletească, care sunt lipsiți de părinții lor sau de dragoste părintească, care nu mai știu să se joace sau zâmbească, care nu au “sedii”/locuințe, care au mulțime de frații și nu le ajung jucăriile…și în alte multe cazuri gândite și nebănuite!

AŞA CĂ, VĂ AȘTEPTĂM CU POSIBILI AMBASADORI!!!  (Str.Crisului, nr.5, Sector 4, Bucuresti – donez@lataicalazar.ro )

 VĂ MULȚUMIM!”

poster ambasada 1

34398133_1869465163345967_6868171276360351744_n