Trăim vremuri de însemnătate istorică.

S-au produs și încă se produc schimbări majore în viețile noastre.

În acest context, Asociația de Medicină pentru Sănătate Publică, prin proiectele și programele desfășurate, rămâne alături de cei mai vulnerabili!

🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩Pe lângă ajutorul oferit pacienților si personalului medical (#voluntarinspital), susținem în continuare persoanele care trăiesc în comunități defavorizate, familii vulnerabile, bătrâni, oameni fără adăpost, copii foarte saraci sau foarte bolnavi, oameni singuri. Suntem pe stradă, în spitale, în școli, in comunitate… acolo unde este nevoie.

Magazinul faptelor bune
locul unde dam binele mai departe

Dacă aveți cunoștință de o familie sau o comunitate în care ne putem implica, vă rugăm să ne trimiteți povestea si cererea aici @donez@lataicalazar.ro.

Detaliile organizatiei noastre pentru cei ce doresc sa ofere sprijin financiar:

Asociatia de Medicina pentru Sanatate Publica, persoana juridica non-profit organizată în baza legii române, înregistrată in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor cu numărul 80-5/448532, cod unic de înregistrare fiscala: 16729783, infiintata prin Hotararea NR.90/PJ/ 05.08.2004 pronuntata de Judecatoria Grefa Judecătoriei Sector 5, Bucureşti, cont IBAN:

Ron: RO 18 BRDE445SV73576234450 – deschis la BRD – Groupe Société Générale, Bd.Ion Mihalache, nr.45, Sector 1, Bucuresti.

Multumim,

Echipa “Voluntar de Serviciu / Voluntar in Spital

@donez@lataicalazar.ro

thumbnail
DAR
doneaza
amspcont