Contribuie prin Rezerva COMUNITARA

IN MOD CURENT, DAR MAI ALES ACUM , IN VREMURI DE GREA INCERCARE pentru lume, NE IMPLICAM SI AJUTAM CU TOTII ACOLO UNDE ESTE NEVOIE ! Mergem mai departe cu increderea ca vom continua sa dispunem de minime resurse pentru a-i ajuta pe cei care din varii motive au pierdut startul si/sau pe cei care nu au voie sa piarda startul in viata.

Puteti participa prin donatii in bani sau produse (igiena, curatenie, alimente). Acestea sunt distribuite catre comunitatile si familiile pe care le sustinem de cativa ani prin Proiectul “Rezerva Comunitara”.

Campania de colectare “Rezerva Comunitara” a inceput in data de 1 Mai 2020.

In luna mai ajutam: Copiii care stau internati in spital pe termen lung (Centrul de Recuperare Robanescu si Spitalul M.S.Curie), Familia David (Teleorman), Familia Ion (Calarasi) si cazurile urgente aparute.

Detaliile organizatiei noastre pentru cei ce doresc sa ofere sprijin financiar ca firme sau persoane fizice:

Asociatia de Medicina pentru Sanatate Publica, persoana juridica non-profit organizată în baza legii române, înregistrată in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor cu numărul 80-5/448532, cod unic de înregistrare fiscala: 16729783, infiintata prin Hotararea NR.90/PJ/ 05.08.2004 pronuntata de Judecatoria Grefa Judecătoriei Sector 5, Bucureşti, cont IBAN:

Ron: RO 18 BRDE445SV73576234450 – deschis la BRD – Groupe Société Générale, Bd.Ion Mihalache, nr.45, Sector 1, Bucuresti.

DOVADA ANAF ASOCIATIE APRILIE 2020

Multumim,
Echipa “Voluntar de Serviciu / Voluntar in Spital”

suport@voluntardeserviciu.ro sau amspcharity@gmail.com

Daca doriti sa trimiteti direct alimente, produse igiena, produse curatenie, va rugam sa o faceti prin curier.  Ajutoarele pot fi trimise la sediul nostru:

La taica Lazar Magazin de Caritate – Str.Crisului, nr.5, Sector 4, Bucuresti.

Magazinul este INCHIS inca din 10 martie 2020, ASADAR, RECOMANDAM TRIMITEREA AJUTOARELOR PRIN CURIER, pana la redeschidere. Nu va deplasati la sediul nostru fara a ne contacta in prealabil.

Va multumim de ajutor si intelegere. Asteptam sa ne reluam intru totul activitatea sociala si caritabila, pentru ca  acum mai mult ca oricand, avem nevoie unii de altii!

VA DORIM MULTA SANATATE SI PUTERE PENTRU A DEPASI ACEASTA PERIOADA!

Multumim!

 

One thought on “Contribuie prin Rezerva COMUNITARA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s