La inceput timid, apoi au prins curaj. Dupa… s-a dus vestea. Exista un magazin de caritate in centrul capitalei si poate sa ofere oamenilor care traiesc pe strada, un pic de ajutor…. un ajutor sa-i spunem, de urgenta.

Cel mai des oferim imbracaminte.

O persoană = 1 set pe zi sau la cateva zile.

Încercăm să oferim măcar atât cat ii trebuie sa se schimbe si sa se simta un pic demn; Apoi, in functie de ceea ce dispunem, oferim mancare si apa.

Si asta o facem zilnic, pentru cel putin 5 oameni. Si se inmultesc. Ii stim pe numele de botez si le cunoastem povestile, din ce in ce mai bine.

Daca doriti sa ne ajutati, puteti dona oricare din lucrurile de mai jos:

ℹ apa, biscuiti sau crantanele (cu data de expirare cat mai lunga), sosete, lenjerie DE CORP /intima noua (MAIOU, CHILOT , TRICOU/ masura M/L – FEMEI si BARBATI), servetele umede, sapun; pantaloni, tricouri unisex;

🙏Recomandam, daca aveti buget sau putinta, sa “executati” un pachet dedicat:

➡️De exemplu: BARBAT MASURA M = un chilot nou masura M, SOSETE NOI, MAIEU NOU, un tricou , o pereche de pantaloni masura M/L, geaca de ploaie sau de iarna (in functie de anotimp), o sticla de apa, un pachet de biscuti, un pachet de servetele umede;

Va multumim!

28.09.2020

A mai trecut o săptămână. Am pierdut sirul oamenilor ajutați. Am îmbrăcat zilnic câțiva oameni, am dat de mancare, am donat saci de dormit, am trimis ajutoare, am mers la analize de sange si la spital cu un om al strazii care de mai mult timp striga de durere, spre seară , in jurul magazinului…si tot așa.

Suntem ocupați să facem cat putem, cu ajutorul dumneavoastră, bine!

17.09.2020 – In lumea lor… ne-am strecurat si noi🙂

Ieri au fost 9..azi doar 4 (ne referim la oamenii străzii care au trecut pe la noi si i-am îmbrăcat sau i-am hrănit).
Cel mai norocos a fost Florin, pe care l-am imbracat din cap pana-n picioare cu haine noi. Nu stiu cine le-a adus, dar Florin a zis ca o sa-l creadă lumea milionar. 😁 Sănătoși să fim.

15.09.2020 – RECUNOȘTINȚĂ ȘI CONȘTIINȚĂ

“Să îi pomenească Dumnezeu pe cei care le-au adus si pe dumneavoastră că le dați mai departe!” Așa ne-a spus Nicolae, după ce l-am imbracat azi din cap pana-n picioare. Multumim tuturor celor care ne trec pragul și ajută cauzele noastre.

hailataicalazar și intră în #cerculfaptelorbune

Ziua si provocarea. Suntem provocați să răspundem cererilor care vin catre noi. Mulțumim lui Dumnezeu ca putem ajuta.

Papucii sunt de mare ajutor vara…vine sezonul ghetelor!