In 2021, REDIRECTIONEAZA 3,5% din impozitul tau (pe salariu) catre asociatia noastra.TERMEN LIMITA: 25 MAI 2021

WhatsApp Image 2020-05-03 at 14.21.14(1)

Sunteti multi cei care, donand cate putin, puteti face mult pentru cei pe care ii ajutam. Ne-ati fost alaturi in toti acesti ani in care am facut atat de multe lucruri si am ajutat atat de multi oameni. Numai in spitalul M.S.Curie am, ajutat peste 90.000 de copiii si parinti in ultimii 7 ani.

Prin redirectionarea a 3,5 % din impozitul pe venit datorat statului, ne puteti ajuta sa continuam proiectele (“Voluntar in Spital”, “Copii, ghete si sosete”, “Aducem culoare in unitatile medicale”, “Ajutor pentru familiile sarace”, “Rezerva Comunitara”, “Rezist prin Carte”, “La Taica Lazar”, “Alaturi de Mamele internate in spital”, “Ambasada Jucariilor”, “Clubul Doamnelor si Domnilor”) , “Voluntar de Serviciu”, “Daruieste o incurajare”, “Voluntar in spital aduce culoare in unitatile medicale” si sa ne indeplinim planurile de viitor cum ar fficonstruirea unui centru de social (tabără,  cantină,  biblioteca, after-scool).

Statul ofera aceasta facilitate organizatiilor, astfel ORICE ANGAJAT poate sa redirectioneze catre Asociatia de Medicina pentru Sanatate Publica , 3,5% din impozitul pe venit pe care l-a platit in anul 2020!

Asadar,

Puteti susține activitățile noastre si Redirectionand 3,5 % din impozitul pe venit datorat statului, accesand link-ul de mai jos: https://redirectioneaza.ro/asociatia-de-medicina-pentru-sanatate-publica .

Daca va este mai usor, puteti aduce formularul la noi La Taica Lazăr – Magazin de Caritate (Str.BibescuVodă, nr18, sector 4, București- Piața Unirii) . Il vom depune noi. Multumim pentru sprijinul acordat !

Anul: 2020(anul anterior, pentru care deja s-a platit impozitul)
Denumire entitate nonprofit: ASOCIATIA DE MEDICINA PENTRU SANATATE PUBLICA
Cod de identificare fiscala: 16729783
Cont bancar (IBAN):

RO18BRDE445SV73576234450

* Conform noului cod fiscal, distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat poate fi solicitată prin cerere pentru aceiaşi beneficiari pentru o perioadă de cel mult 2 ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

Daca ati adunat mai multe declaratii, ni le puteti trimite si  prin curier si le distribuim noi. Adresa este:

Asociatia de Medicina pentru Sanatate PUBLICA ,
Str. Bibescu-Vodă, NR.18, SECTOR 4, București
telefon: 0737347883 – La Taica Lazar Magazin de Caritate.

MAI SIMPLU: LE SCANATI/POZATI SI LE TRIMITETI DIRECT PE ADRESA NOASTRA: donez@lataicalazar.ro 

Termenul pentru depunerea declaratiilor este  25 MAI 2021, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii.

Conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa “identitatea vreunei persone fizice sau juridice”. Donatorii, in caz ca doresc, pot sa comunice asociatiei faptul ca au depus formularele respective.

E simplu si nu va costa nimic, însă puteți face mult bine!

Crede în continuare în Asociaţia de Medicina pentru Sanatate Publica și Proiectele sale! Cu ajutorul tau putem oferi, in primul rand, un altfel de ”tratament” copiilor care trec pragul spitalului…. TRATAMENTUL CU ZAMBETE, tratament cu fapte bune 🙂

+ plus restul proiectelor sociale pe care le desfasuram in mod curent

__________________

Dacă vrei să susții proiectele noastre sau ai orice întrebare legata de modul în care investim fondurile donate, nu ezita să ne contactezi la adresa de email: donez@lataicalazar.ro

Multumim !

cover fb