Se apropie vacanţa MARE 2019! Înca nu te-ai hotarât cum o vei petrece? Ei bine, noi, îţi propunem sa devii “Voluntar în Spital”!

“Voluntariatul în Spital” este o ocazie excelentǎ de a te cunoaşte, de a dobândi noi abilitǎţi, de a contribui la îmbunǎtǎţirea “lucrurilor” din jur.

Iei în considerare oferta noastrǎ? Iatǎ ce trebuie sǎ ştii:

  1. Stagiul de voluntariat de va desfǎşura în perioada Iunie –  Septembrie 2019 (sfarsitul-inceputul …anului scolar… sau poate vrei sa continui 🙂 ).
  2. Acceptǎm aplicaţia ta pânǎ pe data de 30 iunie 2018, dupa, vor avea loc interviurile şi orientarea.
  3. Angajamentul tǎu: voluntariezi în perioada Iunie – Septembrie 2019, cu o frecvenţǎ de minim 4 ore sǎptǎmânal, nu mai mult de 4 ore pe zi. Adeverinta de voluntariat se va elibera dupa efectuarea a minim 100 de ore, Certificatul de voluntariat se va elibera dupa efectuarea a minim 150 de ore de voluntariat + prezentarea portofoliului si raportului de activitate. Daca ai deja aranjamente pentru vacanta de vara (tabere, excursii cu familia – 1/2 saptamani, nu este o problema, in aceasta perioada vei fi invoit 🙂 … dar va trebui sa recuperezi orele pentru a putea incheia stagiul de voluntariat …cu bine.
  4. Vei lucra în Spitalul M.S.Curie şi Centrul de Recuperare N.Robanescu din Bucureşti.
  5. Activitǎţile tale:
  • animator socio-educativ  în sǎlile de joacǎ amenajate în policlinica M.S.Curie (16-20+ ani),
  • membru în echipa de animatori care realizeazǎ activitatile ludice si de stimulare din Centrul de Recuperare,
  • animator în cadrul activitǎtilor (la marginea patului) de informare, terapie prin joc şi suport emoţional din Spitalul M.S.Curie;
  • Ocazional va trebui sǎ participi şi la activitǎţi administrative, fundraising sau promovare (activitatile acestea se adreseaza tuturor voluntarilor).
  • animator în cadrul activitǎtilor (la CINEMA IN SPITAL – PENTRU PITICI – SAMBATA
  1. Ce documente va trebui sǎ prezinţi la interviu:
  • Copie buletin (trebuie sǎ ai minim 15 ani),
  • 2 recomandǎri {scrise de un profesor sau un (fost) angajator,
  • Adeverinţǎ medicalǎ care sǎ ateste cǎ eşti: clinic şi psihic sǎnǎtos, apt pentru voluntariat în spital,
  •  {dupa caz} Aviz psihologic (eliberat de un psiholog clinician) care sa ateste abilitatea/capacitatea pentru a desfasura activitati voluntare intr-un cadru spitalicesc, cu copii avand patologie complexa internati in sectii precum: oncologie, chirurgie, nefrologie, pediatrie, ortopedie, recuperare medicala si activitati ludice si de stimulare a abilitatilor (in spatiile de joaca amenajate in ambulatoriu de specialitate) Nota: Avizul se poate elibera pentru toate sectiile mentionate sau doar pentru una dintre componente/locatii: (1)activitati in centrul de recuperare, (2)activitati in sectiile de spital, (3)activitati in spatiile de joaca din ambulatoriul de specialitate;
  • Acordul scris al pǎrinţilor pentru desfǎşurarea de activitǎţi în cadrul programului de support al pacienţilor “Voluntar în Spital”. Acordul pǎrinţilor este obligatoriu în cazul voluntarilor minori.
  • Cazier judiciar (în cazul aplicanţilor care au peste 18 ani),
  • C.V. şi Scrisoare de Intenţie,
  • Dovada studiilor efectuate (dacǎ este cazul).
  • Formularul de înscriere (care a fost déjà trimis, la adresa amspcharity@gmail.com, cu menţiunea „Vreau sǎ devin Voluntar în Spital” – VACANTA MARE ).

TE AŞTEPTǍM ÎN ECHIPA NOASTRǍ!

1477682_488973361218837_1026000279_n

sitemscurie B

Published by

Voluntar in Spital si La Taica Lazăr MAGAZIN de Caritate

…Carrying on the Mercy Charism through our hospital volunteer program.

Leave a comment