Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit al companiei tale catre “Voluntar in Spital”

Nu costă nimic si totul este legal !!!

Banii care s-ar fi dus la bugetul de stat ne pot ajuta sǎ continuǎm munca de voluntariat în spitale. Trebuie semnat (doar) un contract de sponsorizare (Contract-Sponsorizare Asociatia de Medicina pentru Sanatate Publica Proiectul Voluntar in Spitalînainte de sfarșitul anului. Baza legală o găsiți  AICI:BAZA LEGALA 20% IMPOZIT PE PROFIT CATRE VOLUNTAR IN SPITAL

Astfel, pentru a direcționa 20% din impozitul pe profit, trebuie urmați 3 pași simpli:

  1. Încheierea contractului de sponsorizare, conform legii, între beneficiar –– Asociaţia deMedicinǎ pentru Sǎnǎtate Publicǎ şi sponsorul – persoana juridică.
  2. Înregistrarea şi operarea sponsorizării în contabilitatea sponsorului.
  3. Calcularea impozitului şi scăderea sponsorizării din suma datorată ca impozit, trimestrial, regularizarea făcându-se la sfârşitul anului.

Vǎ recomandǎm sǎ vǎ consultaţi contabilul pentru detalii suplimentare. Viramentul se poate face înainte de ultima zi a fiecǎrui trimestru, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2015.

Pentru detalii sau ai orice întrebare legatǎ de modul în care investim fondurile donate, nu ezitati să ne contactati la adresa de email: amspcharity@gmail.com, sau la telefon: 0737.347.883.

donatie companii 20 %

Multumim,
Echipa “Voluntar in Spital”

Published by

Voluntar in Spital si La Taica Lazăr MAGAZIN de Caritate

…Carrying on the Mercy Charism through our hospital volunteer program.

Leave a comment